IAESTE Luleå, LTU

IAESTE Sveriges nordligaste lokalkommitté huserar på Skandinaviens nordligaste tekniska universitet. Vi är en grupp på sexton studenter som tar emot trainees från världens alla hörn, anordnar aktiviteter och fester samt fixar nya internships på företag i framförallt Norrbotten.
I och med att det finns en lokalkommitté på LTU har alla studenter på universitetet, inklusive studenter på campus i Kiruna, Piteå, Skellefteå och Bergskolan i Filipstad, möjlighet att söka internship via IAESTE. Är du intresserad av detta och vill veta mer så ska du kontakta oss på lulea@iaeste.se eller gilla vår Facebooksida!

Kommittén har en lokal i källarkorridoren i F-huset på campus i Luleå (F091), samma korridor som Gelbe och Geoexpen. I denna lokal har vi möten varje måndag under lunchtid samt jobraisingluncher varje onsdag. Vill du engagera dig i vår verksamhet kan du kontakta oss via e-post, eller varför inte titta in på något av våra möten? Alla är välkomna!

När vi har aktiviteter och upptåg ute på campus känner ni igen oss på våra bländande orangea pikétröjor – just nu rekryterar vi!!
Fyll i vår intresseanmälan nedan för att komma i kontakt med oss!

Alla medlemmar är i nuläget baserade på campus i Luleå, men finns det några studenter i Piteå, Skellefteå, Kiruna eller Bergskolan i Filipstad som är intresserade av att gå med så är givetvis även ni välkomna. Tveka inte att kontakta oss.

Väl mött!

IAESTE Luleå2 10630695_783817844993406_1715699767444754321_o
<
>
Några ur den nuvarande kommittén februari 2016!

 

Vi rekryterar!

Fyll i din information i formuläret nedan så bokar vi in en intervju! Anmälan är inte bindande!