Intresseanmäl vart du skulle vilja åka!

Intresseanmälan är nu stängd för den här gången men välkommen att söka vår platser som publiceras den 1 februari 2018! Ordinarie platser söks fram till 28 februari. Därefter kommer det även att finnas ett antal tillfälliga platser att söka som publiceras allt eftersom – välkommen att registrera konto på http://www.iaeste.net

IAESTE arbetar för betald arbetspraktik under studietiden och är verksamt i ungefär 80 länder i hela världen. Vi byter våra svenska praktikplatser mot platser i utlandet och det är därför väldigt viktigt för oss att få reda på vart våra svenska studenter vill åka. Fyll gärna i så grundligt du kan – du binder inte upp dig till något. I slutet av januari kommer vi att annonsera ut platserna vi kan erbjuda och därefter gör du din formella ansökan. Du som anmält intresse får då också en påminnelse via mail. Mer instruktioner om vad som krävs för ansökan hittar du under Ansök till internships.

Vi har sju lokala kommittéer på olika lärosäten i Lund, Göteborg, Linköping, Stockholm, Uppsala, Umeå och Luleå, och dessa studentkommittéer kan komma att kontakta dig för att bjuda in dig till event relaterade till praktikplatser i utlandet och deras arbete. Läs gärna mer om oss och vad vi gör!