LTU-600x324

LK Luleå

Luleå tekniska universitet, LTU

Vår kommitté är en del av Teknologkåren på Luleås tekniska universitet

Vad gör vi?

 Vi i Luleå tar hand om de trainees/praktikanter vilka kommer till oss i Luleå med omnejd, där vi även marknadsför internship worldwide för studenter på universitet! En av våra uppgifter är också att kontakta företag i Luleå med omnejd för att få fler internships här för att möjliggöra plats för utländska praktikanter att utföra sin praktik.

Vi står bland annat på arbetsmarknadsmässor, har informationskvällar, delar ut våfflor/ grillar korv, deltar i Kårens evenemang, reser och hälsar på både Sveriges och utländska IAESTE-kommittéer, fikar, har kul och en massa annat.

Inom IAESTE kommer du att träna de egenskaper som är viktiga att ha med sig ut i arbetslivet och som du inte får möjlighet att öva upp inom ramen för den vanliga undervisningen. Hos oss tränas du i kontakten mot företagen, du får träffa nya människor från en mängd olika kulturer och vi håller i olika arrangemang för de inkommande traineerna under hela året.

Kommittéengagemang ger dig dessutom förtur om du vill åka iväg på ett internship. Du får även en garanterad plats i utbytet om du hittar ett företag i Sverige som vill ta emot en utländsk trainee i IAESTES utbyte.

https://youtu.be/pISTZEqVZd4


Envelope


Facebook

Sugen på att engagera dig?
Gilla oss på vår facebooksida och skicka ett PM IAESTE Luleå. Innehar har du inte facebook eller vill veta mer om vår verksamhet? Skicka gärna oss ett mail på lulea@iaeste.se

IAESTE Luleå-alumn och nyfiken på framtida träffar?
Vi siktar på att anordna framtida träffar för gamla IAESTE-medlemmar och vi vill gärna komma i kontakt med dig som varit med i IAESTE tidigare. Skicka PM på vår facebook sida så hjälper vi dig!