uppsala_logga

LK Uppsala

Chalmers Tekniska Högskola, CTH

Vår kommitté vid Chalmers är en del av Chalmers Studentkår och vid Chalmers finns dessutom IAESTE Sveriges huvudkontor.

Vad gör vi?

Vi i Göteborg har hand om de trainees som kommer till Göteborg med omnejd och vi marknadsför också Sveriges internship gentemot Göteborgs studenter! En av våra uppgifter är också att kontakta företag i Göteborgs omnejd för att få fler internships här för utländska studenter.

Vi står bland annat på arbetsmarknadsmässor, har infokvällar, delar ut våfflor, deltar i Kårens evenemang, reser och hälsar på både Sveriges och utländska IAESTE-kommittéer, fikar, har kul och en massa annat.

Inom IAESTE kommer du att träna de egenskaper som är viktiga att ha med sig ut i arbetslivet och som du inte får möjlighet att öva upp inom ramen för den vanliga undervisningen. Hos oss tränas du i kontakten mot företagen, du får träffa nya människor från en mängd olika kulturer och vi håller i olika arrangemang för de inkommande traineerna under hela året.

Kommittéengagemang ger dig dessutom förtur om du vill åka iväg på ett internship. Du får även en garanterad plats i utbytet om du hittar ett företag i Sverige som vill ta emot en utländsk trainee i IAESTES utbyte.Envelope


Facebook


Linkedin


Github

Sugen på att engagera dig?
Gilla oss på vår facebooksida  IAESTE Göteborg , och gå med i våra asp-evenemang. Har du inte facebook eller vill veta mer? Skicka oss ett mail på goteborg@iaeste.se

IAESTE Göteborg-alumn och nyfiken på framtida träffar?
Vi siktar på att anordna framtida träffar för gamla IAESTE-medlemmar och vi vill gärna komma i kontakt med dig som varit med i IAESTE tidigare. Registrera dig gärna på Chalmers Alumninätverk och skriv i IAESTE som studentengagemang, så får vi tag på dig!

Vi organiserar även en årlig alumnimiddag och den kan du läsa mer om och anmäla dig till här!