skip to Main Content
031-772 23 56 iaestesweden@chalmers.se

INTERNATIONELLT UTBYTE GENOM PRAKTIK!

IAESTE finns över hela världen

80+ medlemsländer

1000+ universitet i världen

350K+ genomförda internships

70+ aktiva volontärer i Sverige

STUDENT

IAESTE erbjuder kvalificerad och betald praktik i runt 80 länder – i första hand för teknologer, naturvetare och arkitekter, men även för exempelvis ekonomer. Våra praktikutbyten ger dig möjligheter till nya värdefulla erfarenheter, minnen för livet och kommer att stärka ditt CV!

Platserna kan vara allt från 2 till 18 månader långa – du erbjuds alltså både goda möjligheter till kortare sommarpraktik och längre utbyten över en termin eller mer. Det är även möjligt att kombinera IAESTE-praktik med examensjobb – så länge programansvarig på din högskola ger sitt godkännande.

Genom IAESTE Sveriges 5 lokala kommittéer bidrar vi till internationellt utbyte och en rikare studentgemenskap på våra lärosäten. Välkommen att engagera dig! Det är alltid mycket på gång och du får möjlighet att umgås med praktikanter från hela världen. Du får värdefull erfarenhet av att arbeta i en ideell organisation och att kommunicera med arbetsgivare.

Mer information
En person kikar i ett mikroskop
ARBETSGIVARE

IAESTE rekryterar praktikanter från hela världen och med olika ämnesbakgrund till er verksamhet. Vi tar hand om all administration, såsom visum, arbetstillstånd och skatteregistrering/samordningsnummer. IAESTE hjälper till att hitta bostad och praktikanterna kommer genom våra studentkommittéer genast in i en välkomnande social gemenskap. Allt detta för endast 6 000 kr per år i medlemsavgift!

  • IAESTE rekryterar motiverade studenter med färsk kompetens från hela världen – och matchar mot era behov som arbetsgivare.
  • Öka mångfalden på arbetsplatsen!
  • Det är alltid arbetsgivaren som väljer vem eller vilka kandidater ni vill gå vidare med.
Mer information
UPPLEV DITT LIVS STÖRSTA ÄVENTYR SOM IAESTE-TRAINEE

– och få vänner för livet!

Back To Top